Menyer

Årets menyer er klare! Mye godt på menyen.

 

undefined

Bakgården

Meny:

2 retter 199,-

 

Forrett

Hummer- og skalldyrbisque

 

Hovedrett

Grillet dåhjort hvilt i estragonsmør. Servert med soppstuing tilsmakt chili, ingefær og hvit portvin.

Eplemos med kinesisk vårløk, syltet løk og gulrot. Garnert med sprø sukkererter

 

undefined

 

Barbarossa

Meny:

2 retter 299,-

 

Forrett: Vichyssoise suppe

Fransk potet- og purreløksuppe med fritert grønnkål. Tilsmakt med jordskokk og trøffel

 

Hovedrett: Entrecôte

Med hasselbackpotet, paprikacoulis,  asparges, tomatconfit, glassert delikatesseløk og bearnaisesmør

 

undefined

 

Bølgen & Moi

Meny: 

2 retter 299,-

 

Forrett: Selleri 

Kremet sellerisuppe med hasselnøtter og urteolje 

 

Hovedrett: Breiflabb Ovnsbakte stykker av breiflabbkinn servert med linser, syltet skogsopp og kremet steinsoppsaus

 

 

undefined

 

Bønder i byen

Meny:

2 retter 299,-

 

Forrett 

Lettrøkt fjordørret fra Hardanger. Med blomkål-krem, syltet reddik og flatbrød fra Flekkefjord 

 

Hovedrett 

Grillet entrecôte fra Slakter Eide. Bakte små-tomater, syltet rødløk, grillet sitron og bearnaise. Med småpoteter

 

undefined

 

Food Asylum

Meny:

2 retter 199,-

 

Hovedrett 

Velg mellom Sushi Plate 14 pieces eller Mixed Warm Plate with two BAO´s with fried chicken

& Ramen with delicious noodles, soy, pork, boiled egg and spring onion 

 

Dessert 

Petit Tempura Ice Cream

 

 

 

undefined

 

Håndverkeren

Meny:

2 retter 299,-

 

Hovedrett 

Plankegrillet ørret med blomkålkrem, grønnsaker, skalldyrsaus og urtebakte småpoteter 

 

Dessert 

Hjemmelaget brownie med amarulakrem og espressois

 

undefined

 

Jonas B.

Meny:

2 retter 299,-

 

Hovedrett 

Papardelle med kyllingbryst gratinert med urter, parmesan, hvitløk og olivenolje 

 

Dessert 

Softis m/pistasj fra Sicilia, olivenolje og havsalt

 

undefined

 

Kombinat

Meny:

2 retter 299,-

 

Hovedrett: Klassisk entrecôte 

Grillet entrecôte med bearnaise, sopp, aspargesbønner/bacon og trippel cooked fries 

 

Dessert: Sjokoladehimmel

Sjokolademousse og appelsinsorbet

 

undefined

 

 

La Famiglia

Meny:

2 retter 299,-

 

Hovedrett 

Ossobuco Alla Milanese (skank av kalv) serveres på en seng av safranrisotto 

 

Dessert 

Panna Cotta (Italiensk fløtepudding) med smak av sjokolade og amaretto

 

 

undefined

 

Monsoon Asian

Meny:

2 retter 199,-

 

Hovedrett 

Red Curry med sprø kylling, paprika, gulrot, champignon, koriander,  fersk chili og ris ELLER

Pad Thai med reker, kylling, bønnespirer, risnudler, egg, peanøtter og vårløk. Kan også fåes vegetar med tofu.

 

Dessert 

Mangopudding med frisk sorbet og syrlig marengs

 

undefined

 

Scandic Kristiansand Bystranda

Meny:

2 retter 199,-

 

Hovedrett 

Bystrandas safrankremet fiskesuppe med fisk, skalldyr og tynnskårne rotgrønnsaker 

 

Dessert 

Sjokoladetrifle: Sjokolademousse og hvit marscaponemousse med biscottu, jordbær og banan

 

undefined

 

Sjøhuset

Meny:

2 retter 299,-

 

Forrett 

Confitert kanin med søtpotetpuré, fritert grønnkål og kyllingvelouté 

 

Hovedrett 

Torskerygg med neper, brokkoli, jordskokksaus og småpoteter

 

 

undefined

 

Slakter Sørensen

Meny (serveres fra kl. 16.00): 

2 retter 199,-

 

Forrett 

Kremet blomkålsuppe med trøffelolje og sprøstekt bacon 

 

Hovedrett

Grillet kalveculotte med grønnsaker, små poteter og rødvinsaus

 

undefined

 

 

Værthuset Pieder Ro

Meny:

2 retter 299,-

 

Forrett 

Rype serveres med jordskokkpuré og maissalsa 

 

Hovedrett 

Kveite serveres med stekt fennikel, appelsin- og fennikelsalat, paprikapuré